Oznámení


Jak dopadly Kočky Bohumín na výstavě?
 2. května 2009, Redakce


Účast depozita Kočky Bohumín na Mezinárodní výstavě koček, která se konala 2. 5. 2009 v Ostravě, se mimořádně vydařila. Podařilo se najít domov pro Micku a Mourinku, vybrat 5.061,-Kč a 20 zlotek, za které paní Miri koupí v Polsku kočičákům proutěnou přenosku, získat krmivo a stelivo a rozdat 250 vizitek, letáků a brožurek Jak nejlépe pomoci zvířatům. Kromě toho se mnozí návštěvníci poprvé seznámili s problematikou opuštěných koček a náročnou prací jejich ochránců.
U stánku depozita se zastavila většina návštěvníků, kteří si prohlédli tablo, zajímali se o osvětové letáky, vizitky a knížku „Kočičí pověsti“ a na počítači sledovali vysílání TIK Bohumín a otevřeli si stránky Kočky Bohumín.
Velkými poutači byli i kocourci Edie a Samuel, kteří se chovali naprosto vzorně, děcka je hladily a nemohly se od nich odtrhnout. Zájem o ně byl obrovský, kdyby neměli domov, byli desetkrát udáni. Kočička Džin Pej byla ohodnocena a zařazena do soutěže příští Mezinárodní výstavy. Účast na další výstavě koček je přislíbena jak pro depozitum Kočky Bohumín, tak depozitum z Příbora. Mnohokrát děkujeme pořadatelům Svazu chovatelů koček Ostrava.


FOTOGALERIE



Pozvánka na výstavu
Kočky Bohumín – miniútulek Vás zve na mezinárodní výstavu koček, která se koná 2. 5. 2009 od 10. hod. v Ostravě na Černé louce v pavilonu A. Více




Zpět