Oznámení


Zpráva z umísťovací výstavy koček v Ostravě
 30. dubna 2011, Václav Vlček


Dne 30.4.2011 proběhla další umísťovací výstava koček na výstavišti Černá louka v pavilonu A při Mezinárodní výstavě koček pořádané ZO SCHK Ostrava, které se zúčastnila depozita Bohumín a Příbor.
Počasí návštěvníkům i kočenám přálo, účast byla velká. V nabídce k umístění bylo celkem 8 koťat a koček z obou depozit. Kočeny byly klidné a se zájmem sledovaly okolní dění. Bohumínu se podařilo umístění. Příboráci si domluvili návštěvu zájemců o některého z kočíků přímo v depozitu. Depozitum Bohumín připravilo za pomoci četných dobrovolníků mnoho suvenýrů a pozorností za finanční příspěvky. Navíc paní Kocurová uskutečnila úspěšnou dražební akci. K dispozici byly i osvětové materiály zabývající se problematikou kastrací koček, především volně žijících, aby se předešlo strádání kočičích mamčí i koťat. Radost nám udělali i páníčci naší bývalé kočičky Inušky, kteří nás navštívili přímo na výstavě i s kočičkou. Bylo velice potěšitelné kolik návštěvníků se zajímalo o život koček v depozitech. Velké poděkování patří pořadatelům výstavy. Budeme se těšit a připravovat na podzimní umísťovací výstavu.
FOTOGALERIE - Václav Vlček
Berunka, Lišáček a Slzička v krabici Berunka, Lišáček a Slzička v krabici
Berunka, Lišáček a Slzička v krabici Berunka, Lišáček a Slzička v krabici Berunka, Lišáček a Slzička v krabici


Miri Kocurová, p. Vlček a jejich KOČIČKY
(flerblog. 2.5.2011)


Pozvánka na výstavu koček v Ostravě 23. dubna 2011
Depozit Kočky Bohumín a Depozit Příbor Vás zvou na umisťovací výstavu koček, která se koná 30. 04. 2011 od 10. hod. v Ostravě na Černé louce v pavilonu A, při mezinárodní výstavě koček pořádané ZO SCHK Ostrava. Přijďte se pobavit, přijďte si zahrát. V 11 a v 15 hodin vás překvapíme dražbou jako ve velkých aukčních síních. Vyvolávací ceny předmětů budou 50 až 100,-Kč. Přihodíte korunu, dvě či deset a zábavně přispějte na potřebné. Samozřejmě i pro děti zde budeme mít několik malých věcí, aby se i ony mohly zúčastnit a stát se na chvíli velkými dražiteli. Přijďte si s námi užít legraci. Plakát



Zpět