Příběhy a fotografie kočiček z depozit


Co vypráví kocour Mourek na bezince XXI
 5. listopadu 2011, Alice Oppová


Výsledky kočičí sbírky
S blaženým předením oznamuji fšem návštěvníkům našich mňaustránek, že sbírka na těch 7 koťátek, co v pytli vyhodil odporný kočkovrah na pole a která by úplně umřela, kdyby je nezachránila paní Lída se sekretářkou Týnečkou (mou kolegyní a velikánskou tajnou láskou) z o.s. Opuštěné kočky Polička, dopadla mňaúúúspěšně:-)
Na č. účtu: 220751500/0300 variabilní symbol 7 se totiž podařilo vybrat neuvěřitelných 7.700,-Kč z kasiček kočiček kocourků a koťátek kočkomilných paní a pánů
Tady jsou výsledky sbírky a jména mňaudárců:
paní Zuzana Volemanová 1.000,-Kč
paní Jaroslava Urbánková 2.500,-Kč
paní Ladislava Reichová 400,-Kč
paní Milada Pokludová 500,-Kč
pan Jaroslav Ovád 1.000,-Kč
pan Stanislav Stancl 300,-Kč
a moje Mourčí maličkost 2000,-Kč
Velikánské mňaukovzdání patří všem mňaudárcům. Byli jste fakt skvělí! Hurá sláva mňauvajz bravo!!! Největší mňaukovzdání patří ofšem kočkám kocourům a koťatům mrrraúúúvážené paní Jaroslavy Urbánkové, kteří nastřádali a poslali na „brambůrky“ nejvíc a tím získali mňauprémii Česko-Kočičí a Kočko-Český slovník. O adresu jsem už mňaukoval. Na závěr moc mňaukuji milé kolegyňce Týnečce za komunikaci, sledování konta, za fotečky „brambůrek“ a za ten poslední mňaumail:
Milý Mourečku,
posílám ti fotky našich Brambůrek aby jsi viděl jak za ten měsíc co probíhala sbírka
vyrostly. Dvě koťátka se dokonce již podařilo umístit a tak Terezka a Vilíček už bydlí ve svých nových domovech. Mají se moc dobře, pravidelně nám píší. Za korunky ze sbírky se mi po poradě s koťátky podařilo vybrat a objednat vše co mají nejraději. Tedy granulky Royal Canin pro koťata, potom nějaké kapsičky a Růženka, to je naše nejmenší brambůrka, chtěla kasičky s telecím v krémové omáčce. Přála bych ti vidět jak si pomlaskávaly a jakou z toho měly radost. Vzala jsem i nějaké hračky, přece jenom jsou to ještě mrňata a musí si hrát. No já jako sekretářka mám úplně jiné starosti, ale to zrovna tobě povídat nemusím viď?
Tak se měj Mourečku moc a moc hezky, pozdravuj všechny a nadrápkej na stránky, že za všechno strašně moc děkujeme. Krásný večer, sekretářka Týnečka vlastní tlapkou

Začátek Kočičí sbírky zde Kočičí sbírka včetně výsledků na stránkách kočiček z Poličky zde
Povídání XX
Povídání XXII




Zpět