Oznámení


My nechceme být kočky z Palmovky!!!
 18. října 2007, Redakce


Tedy, neradi bychom se samozřejmě dotkli všech vážených Palmovitých nebo Palmovkovitých koček, když si čteme jejich deníčky, je nám z nich jasné, že jsou to kočky všechny určitě moc šikovné a je s nimi legrace, ale my bychom se s dovolením stejně prosím pěkně raději nepřipojili.

Jsme dva kluci, já jsem Mikeš a on Minou a nejsme vlastně žádní kluci, je nám oběma 6 let a odmala bydlíme v bytě s naší milovanou paničkou. Jsme oba mazlíci, takže s ní trávíme maximum času, sedáme jí na klíně, hřejeme jí po nocích v posteli, aby nám nenastydla a vůbec je nám spolu výborně.

Mikeš Minou

Teda, výborně. Paničce s námi už delší dobu bohužel moc výborně není. Smrká, kýchá a dokonce se občas dusí – říkali jsme si, jestli jí něco nezaskočilo, tak jsme jí zkoušeli ducnout hlavou do zad, ale nepomohlo to. Už s ní nemůžeme ani v noci spinkat, což nás moc mrzí. Bylo nám to hrozně líto, mysleli jsme, že jsme zlobili, nebo jí nějak naštvali, když nás vyhazuje z postele, ale tvářila se, že nee a prý že má nějakou anene...alene...alergii nebo cožesito přinesla. Snažili jsme se jí přesvědčit ať to zas odnese, vyhodí, že popelnice odvážejí každý čtvrtek a že v pátek bychom teda už zas mohli spinkat s ní, ale prý to nějak nejde, asi by se to tam nevešlo, nebo nevím proč.

V paničce sípe čím dál víc, i když proti tomu dlabe spoustu bonbónků a už nám vysvětlila, že se budeme muset dokonce natrvalo rozloučit!!! To nám úplně vyrazilo dech, ale máme jí moc rádi, tak jí chceme vyjít vstříc a když budeme spolu aspoň já s Minou, tak to s nějakým novým hodným člověkem nějak skousneme. Čímž se ovšem dostávám k jádru pudla – musíme si najít člověka, kterého bychom mohli adoptovat a těšit se s ním v jeho bytě. A budeme to muset udělat hodně rychle, nebo to panička už nevydrží. Nevíte o někom hodném? Nejste to právě Vy???

Vaši (snad) Mikeš a Minou

PS: telefonické spojení: 774 685 999, e-mail: psoz@seznam.cz




Zpět