Oznámení


Sen zvířat 2015
 3. září 2015, Redakce


Jak dopadl Sen zvířat?
Skvěle! Z celkového počtu 101 kočiček a 114 pejsků se umístilo 32 kočiček a 40 pejsků, z toho 5 kočičáků z našeho depozita Žikov. 72 umístěných zvířátek během jednoho dne je velký úspěch:-) Děkujeme organizátorům za možnost účasti na 10. ročníku největší umísťovací výstavy Sen zvířat.
Více fotek

Sen zvířat 2015
Už tuto neděli 6. 9. 2015 bude snít svůj sen o svém domově veliká spousta psů a kočiček na 10. ročníku největší umísťovací výstavy Sen zvířat. Pejskové a kočičky, kteří přijedou, mají jedno společné, žijí svůj život v útulku. Mají za sebou horší či lepší příběh, mají lidi, kteří je mají rádi, dají jim najíst, pohladí, řeknou, že to bude dobré, bojí se o ně, když je něco trápí, ale není to domov. Všichni z nich si ho zaslouží, lidé se k nim nezachovali hezky a oni přesto pořád lidem věří…. Sny by se měly plnit. Ta obrovská spousta pejsků a kočiček za Vámi přijede z celé republiky.
Přijďte splnit sen alespoň některým z nich. Přijďte se přesvědčit, jak jsou útulkáčci úžasní. S jakou nadějí se na vás dívají, jestli právě na ně padne vaše volba. Nemůžete nic ztratit, pouze získáte milujícího věrného, vděčného partnera na celý zbytek jeho života.




Zpět