Oznámení


SOS naléhavá prosba o pomoc
 26. září 2012, Jana Petrželková


Akce SOS – obrovské poděkování
(Jana Petrželková, 11.11.2012)
Chtěla bych moc a moc poděkovat všem, kteří přispěli na vypsanou akci SOS na podporu staré paní. Když jsem žádala o pomoc, ani jsem moc nepočítala s nějakým výsledkem v této těžké době. Opět se ale ukázalo, že solidarita mezi lidmi existuje, ozvala se řada dárců a připravila staré paní Miladě Šálové, pejskovi i kočičkám a koťatům úžasné chvíle. Vřele, s mnohými díky a skutečně od srdce děkujeme paní Aleně Volfové, Drahomíře Valentové, Markétě Vyskočilové, pánům Přemyslu Duškovi a Jaroslavu Ovadovi – kteří poslali peníze na účet a slečně Martině Hollomotzové, která peníze přinesla osobně. Za věcné dary stejně vděčně děkujeme zejména paní Patricii Sobotové, která zajistila skutečně velké množství krmení pro kočičky i pejska a navíc ještě obrovskou krabici potravin i pro paní Šálovou a dále paní Šimkové ze Šumavy, která odmítla sdělit jakékoliv další údaje o sobě a poslala 2 velké krabice krmení o Prahy po švagrovi (včetně mléka piškotů pro koťata a perníčků pro paní Šálovou), paní Editě Peškové, která je zřizovatelkou útulku Kočky Mochov a přinesla část dárků z výstavy a paní Markétě Milotové, která se snaží pomáhat Kočičí oaze Holubice. Něčím přispěly moje kolegyně z trafiky a něčím já a tak jsou kočičky i pejsek na nějakou dobu zajištění a další rezervu mají na účtu Společnosti. A ještě odjinud dostala paní teplou bundu…. Sláva, hurá, díky, DĚKUJEME, DĚKUJEME.
Samotná paní Šálová byla z celé akce v šoku:-))). Protože jsem nevěděla jak vše dopadne, nic jsem jí předem neříkala a pak jsem si to vyčítala. Paní Šálová nemohla takovéhle nadílce vůbec uvěřit, plakala a nemohla mluvit, vše si osahávala protože to považovala jen za krásný sen … opravdu dojemná chvíle, za kterou děkujeme vám, návštěvníkům stránek, lidem se srdcem na správném místě. Díky vám mají kočičky i kocourci plná bříška, koťata jsou kulaťoučká a narostl jim kožich a všechna se pomaloučku ochočují a pejsek má vyléčená ouška a už nepláče.
A pro doplnění: i jednání na úřadě dopadlo dobře - příspěvek na bydlení obdrží paní Šálová nejen na toto čtvrtletí, ale i zpětně za to minulé.
JSEM VÁM VŠEM MOC VDĚČNÁ. SKUTEČNĚ DĚKUJI! Jana Petrželková

Plašanky jí Plašanky jí
paní Šálová s pejskem pejsek paní Šálové Paní Šálová


SOS naléhavá prosba o pomoc 26. září 2012
Prosím všechny, kteří si to mohou dovolit, o jakoukoliv pomoc pro několik venkovních koček, koťat a jednoho prastarého pejska. O všechny se stará 80tiletá paní fyzicky ještě stačí, ale finančně je problém. Důchod má necelých 6000,- Kč, proto až do současné doby chodila uklízet, aby měla na zvířátka. Nyní ale dostala z práce pro vysoký věk výpověď a tak paní raději sama téměř nejí, jen aby nestrádali kočičáci a pejsek. Když byla žádat na městském úřadě o příspěvek na bydlení, dostalo se jí ujištění, že pokud nechá všechna zvířata utratit, nebude potřebovat příspěvek. S úřadem jí pomohu, ale právě že to je úřad a pomoc je nutná okamžitě. Hodí se prakticky všechno, samozřejmě peníze na veterináře, ale zejména jídlo, třeba i konzervy a načaté granule, které vaši miláčci nejedí, seno do venkovních boudiček, zbylé vitamíny, cokoli. Nemohu vám v tuto chvíli nabídnout žádnou hezkou ilustrační fotku, ale můžu vám zaručit, jako místopředsedkyně této společnosti, že všechno bezezbytku předám a dohlédnu na účelné využití. Moc prosím, pokud můžete jakoukoli částku poslat na účet 2100296450/2010 pod VS 1957 nebo materiální pomoc odnést či poslat na adresu: Trafika Na Harfě, Jana Petrželková, Českomoravská 222/39, 190 00 Praha 9, zachráníte nejen několik zvířecích životů, ale vrátíte i jedné staré paní zase víru v lidi. Obojí stojí za to. Děkuji.
kontakt: Jana Petrželková, e-mail: janapetrz@volny.cz, mobil: 607154836



Zpět