Oznámení


Boudičky pro venkovní kočičky
 10. ledna 2006, Redakce
Kočičí bezdomovec Chtěli byste na zimu boudičky z polystyrenu? Boudičky nabízí PSOZ.
VENKOVNÍ BOUDIČKY lze udělat ze zakoupených či získaných polystyrénových boxů s víkem (nejlépe o rozměrech: délka: 59,5 cm, šířka: 39,5 cm a výška: 36,5 cm – u výrobců velikost Z/Z50), do kterých se vyřízne vstupní otvor. Do jedné boudičky se mohou pohodlně schovat dvě kočky, takže je vhodné jich instalovat zhruba poloviční počet, než je počet koček, o něž se v daném místě staráte.
Co udělat pro to, abyste je získali?
Boudičky si u PSOZ můžete zakoupit nyní už pouze osobně v útulku v Klecanech, veškeré objednávky (posílání poštou/kurýrem, převozy na místa v Praze) už není personál PSOZ schopen vyřizovat z důvodu nedostatku dobrovolníků, řidičů či dalších pomocníků.
E-mail: boudicky.psoz@seznam.cz bude nyní sloužit jen pro informace, poradnu okolo boudiček a fakturaci.
Jednu boudičku si můžete zakoupit za 180 Kč (to je cena, za kterou boudičky nakupujeme u výrobců ve větším množství a za stejnou cenu je dáváme dál).
Boudičku či boudičky si můžete vyzvednout osobně, který je možný po předchozí domluvě (telefon 774 685 999), a to prakticky kdykoli včetně víkendu od 8.30 do 18.30 na adrese Kocour Felix - kočičí dům Pražského spolku ochránců zvířat, Areál dolních kasáren - č. objektu 948, ul. U Obalovny, 250 67 Klecany







Zpět