Oznámení


Jak dopadla umisťovací výstava
 22. prosince 2010, Redakce


23. umísťovací výstava koček Pražského spolku ochránců zvířat
25. prosince 2010
(Sandra Jirásková)
V neděli 19. prosince jsme se z naší Řešetovy Lhoty vypravili na umísťovací výstavu do Prahy – Hostivaře. Brali jsme 6 kočiček: Bertíka, Benjiho, Zrzka a koťata Abigale, Cindy a Anetku. Kočičky cestu zvládly celkem dobře. Kromě kočiček jsme vezli ještě materiály o naší činnosti a inzeráty ostatních kočiček, které nejely s námi.
Kocouři celý den v klecích prospali, ale malé kočenky vůbec nebyly nadšené pobytem v klecích. Snažili se s klecemi bojovat a dostat se ven. Proto jsem je postupně brala stále ven mezi návštěvníky a našla se spousta hladících rukou, což se jim velmi líbilo. Jinak byla výstava velmi pěkná, dobře organizačně zvládnutá. Kočičky měly připravené klece s krmením, vodou a stelivem. Vše bylo čisté a pro kočičky pohodlné.
Na výstavě jsme potkali spoustu milých lidí, kterým není osud kočiček jedno. Někteří přispěli finančním obnosem, jiní donesli krmení či hračku.
Na výstavě jsme do kasičky pro kočičky vybrali 870,- Kč, dostali jsme krmení a hračku. Za vybrané peníze jsme nakoupili krmení – granule a maso, čímž kočičkám udělám vždy největší radost.
Umístili jsme jednoho kocourka – Zrzka, který se ale bude stěhovat nového domova až po Novém roce. Noví majitelé jedou ještě pryč, tak bude rozumnější vzít si kocourka po návratu domů.
Pokud jste se výstavy nemohli zúčastnit či jste o ní nevěděli a chcete i tak přispět naším kočičkám, můžete poslat příspěvek na účet 756098001/5500, v.s. 704.
Všem dárcům – lidem s dobrým srdcem velice děkujeme!
Kočičky z depozita Náchod

GALERIE FOTEK - Sandra Jirásková



Jak dopadla umisťovací výstava
22. prosince 2010
(Jana Pištěková)
23. umisťovací výstavy opuštěných koček pořádané PSOZ, v neděli 19. 12. v budově Švehlovy sokolovny, se zúčastnilo 11 spolků (Pražský spolek ochránců zvířat, OS Devět životů, Chlupáči v nouzi, Sdružení na ochranu zvířat v krajní nouzi, OS Podbrdsko, OS Srdcem pro kočky, První společnost za práva koček, Opuštěná a léčebná zvířat, Felca Louny, Šanta kočičí, Umění na pomoc zvířatům), 92 kočiček a cca 300 návštěvníků. Nový domov našlo 22 kočičáků.
Děkujeme pořadatelům za skvělou organizaci výstavy, dobrovolníkům, kteří se na přípravě výstavy podíleli, za pomoc, děkujeme sponzorům a především všem hodným lidičkám, kteří si na výstavu přišli pro nového člena rodiny nebo přinesli krmivo.

GALERIE FOTEK - Mirka Richterová 19.12.2010
Další fotografie




Zpět