Oznámení


Stěhování depozita z Jihlavy
 19. června 2010, Redakce


Dovolujeme si oznámit, že 19. června 2010 se jihlavské depozitum pro nedostatek financí přestěhovalo do prostor, kde sice nemusí platit přemrštěný nájem, ale bohužel tam zatím není připojení na internet.
Adresa: Žikov čp. 1, 341 82 Petrovice u Sušice, mapa, kontaktní osoba, paní Anna Špačková (maminka paní Fuksové), tel. č.: 604 655 057.

Akce začala v 8:45 před objektem útulku v JIA. Na chodbě už byla nachystána spousta věcí a vybavení. Jako první pomocníčci dorazila paní Eva V. s přítelem, hafískem Coki a s přenoskami. Poté paní Lenka s přítelem, s chivavou Kubou a s přenoskami. Následně Jirka O. s přenoskami a dvě mladé paní, které pomáhaly paní Špačkové, mamince paní Hanky Fuksové, s balením. Odchyt a narvání kočičáků do přenosek zvládla paní Špačková bravurně. Nastalo nakládání do aut. Nejdříve se naložilo vybavení, krmivo apod. do mikrobusu, se kterým jeli ještě 3 kočíci. Ostatních 24 se vezlo v osobních autech. Všichni kočíci byli vzorní - žádný bobek, žádný pláč. Počasí bylo skvělé. Cesta z JIA na Žikov trvala 3 hodiny včetně nákupu krmiva, steliva pro první dny. Po příjezdu si paní Špačková prohlédla nové prostory a nastalo stěhování přenosek do vybraných místností. Poté byly všechny kočičky vypuštěné z přenosek, ihned objevily možné i nemožné úkryty ve kterých zmizely. Odvážnější začaly vylézat k mističkám, na záchůdky a pro pomazlení. Dopadlo to nad očekávání dobře. Mnohokrát děkujeme všem za obětavou pomoc.





Zpět