O nás


Ochrana osobních údajů (GDPR)
 , Redakce


1. SPOLEČNOST ZA PRÁVA KOČEK Vás může požádat o poskytnutí osobních údajů v různých souvislostech, například při poskytnutí daru, podpisu petice, či inzerátu ztraceného, nebo nalezeného zvířete. Poskytnuté osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro naplnění aktivity a pro uvedené účely, v jejíž souvislosti byly údaje poskytnuty.

Respektujeme Vaše soukromí a zpracováváme osobní údaje v souladu s platnou legislativou včetně nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Bezpečí Vašich osobních údajů je pro nás prioritou.
Pokud jste nám udělili souhlas se zpracováním svých osobních údajů, máte právo jej kdykoli odvolat a my údaje, které zpracováváme výhradně na základě vašeho souhlasu, vymažeme.

Dle příslušné legislativy máte i další práva, platná samozřejmě i přesto, že v tomto dokumentu nejsou uvedena. Soustředili jsme se v něm na ta práva, která v souvislosti s naší činností považujeme za nejrelevantnější. Pro podrobnější prostudování vašich práv doporučujeme příručku s názvem Jsou to vaše údaje – mějte je pod kontrolou, kterou připravila Evropská komise.




Zpět